top of page
lichtletters.jpg
fortume coffee logo

Fortune Coffee

Nog 25 jaar erbij!

Om hun 25-jarige jubileum te vieren wilden ze een festival organiseren op eigen terrein, waar de werknemers, hun partners en de kinderen welkom waren. Wij zijn ingeschakeld om vorm te geven aan het evenement. Dankzij onze invulling kreeg dit evenement de juiste vorm die het verdiende.  

Evenement
Organiseren

Voor jouw jubileum

Voorafgaand van het evenement hebben wij het uitnodigingstraject verzorgd. Omdat het evenement ook voor externe relaties en familie was, hadden wij drie landingspagina’s gebouwd met alle informatie omtrent het evenement.  


Met onze organisatorische vaardigheden en toewijding hadden we een onvergetelijk evenement samengesteld. De VW fotobus pronkte als een nostalgisch middelpunt, terwijl complimentjes van complimenten dames en-heren de lucht vulden. De fotograaf ving elke glimlach vast van de gasten, terwijl het kinderentertainment zorgde voor bruisende vreugde.  Lichtletters schitterden op het terrein en wij zorgden voor een vlekkeloze uitvoering. Ook was er genoeg variatie aan eten door de verschillende foodtrucks.  Het was een dag om te koesteren, gevuld met lachende gezichten en onvergetelijke momenten. 

Vergelijkbare

Cases

TIMELESSEVENTS4.jpg

Maak indruk met jouw

Jubileum

vraag vandaag nog een offerte aan!

bottom of page