top of page
Festival op het bedrijventerrein van Fortune Coffee
fortune coffee logo

Bedrijfsfestival

Fortune Coffee Festival

Opdrachtgever

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee is specialist in koffie en koffieautomaten en zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat. 

Om hun 25-jarige jubileum te vieren wilden ze een festival organiseren op eigen terrein, waar de werknemers, hun partners en de kinderen welkom waren. Wij zijn door Van der Linde Catering ingeschakeld om vorm te geven aan het evenement. Dankzij onze invulling kreeg dit evenement de juiste vorm die het verdiende.  

Fortune Festival

Voorafgaand van het evenement hebben wij het uitnodigingstraject geregeld. Omdat het evenement ook voor externe relaties en familie was, hadden wij drie landingspagina’s gebouwd met alle informatie omtrent het evenement.  


Met onze organisatorische vaardigheden en toewijding hadden we een onvergetelijk evenement samengesteld. De VW fotobus pronkte als een nostalgisch middelpunt, terwijl complimentjes van complimenten dames en-heren de lucht vulden. De fotograaf ving elke glimlach vast van de gasten, terwijl het kinderentertainment zorgde voor bruisende vreugde.  Lichtletters schitterden op het terrein en wij zorgden voor een vlekkeloze uitvoering. Ook was er genoeg variatie aan eten door de verschillende foodtrucks.  Het was een dag om te koesteren, gevuld met lachende gezichten en onvergetelijke momenten. 

Vergelijkbare

Cases

TIMELESSEVENTS3_edited.png

Maak indruk met jouw

Bedrijfsfestival

vraag vandaag nog een offerte aan!

bottom of page