• Allround DJ

 • Kees Spekman - Vrijgezellenfeest

  "Wij zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van muziek en entertainment. En dit bevalt ons uitstekend, altijd een creatief en duidelijk voorstel met frisse ideeën en suggesties. Ook op gebied van totaal verzorging van business Events hebben wij een zeer goede samenwerking."

  rating-5
 • Gom Schoonhouden BV - Bedrijfsjubileum

  "Timeless Events heeft ervoor gezorgd dat ons jaarlijkse kerstdiner tot in de puntjes verzorgd was. We hebben genoten van het diner, de locatie, pianist en de DJ met prachtige drive in show. Kortom, een geslaagd kerstevenement voor herhaling vatbaar!"

  rating-4-5
 • Eigen & Unieke concepten
 • Niks te groot, niks te klein
 • Altijd Spetterend

Allround DJ

Wij beschikken over professionele, ervaren allround dj’s die elk feest perfect aanvoelen. De dj’s zijn bekend met elke muzieksoort en hebben stuk voor stuk een uitgebreid muziek repertoire bestaand uit minimaal 10.000 hits.

Meer informatie

Gelegenheden
Je kunt een dj inzetten tijdens diverse aangelegenheden zoals een: feestavond, receptie, diner en ceremonie in combinatie met een live artiest of zonder.

Persoonlijke voorkeuren
Heb jij een favoriet nummer die je persé wilt horen deze avond? Geen probleem. Wij zorgen hiervoor! Middels onze muzikale vragenlijst die voorafgaand aan het optreden naar jou wordt verstuurd, informeren wij de dj en hij neemt telefonisch contact op een week voor de gelegenheid om de muzikale vragenlijst samen door te nemen.

Speeltijd
Je boekt een DJ voor minimaal 2 uur en maximaal 5 uur