• Gitarist

 • Kees Spekman - Vrijgezellenfeest

  "Wij zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van muziek en entertainment. En dit bevalt ons uitstekend, altijd een creatief en duidelijk voorstel met frisse ideeën en suggesties. Ook op gebied van totaal verzorging van business Events hebben wij een zeer goede samenwerking."

  rating-5
 • Gom Schoonhouden BV - Bedrijfsjubileum

  "Timeless Events heeft ervoor gezorgd dat ons jaarlijkse kerstdiner tot in de puntjes verzorgd was. We hebben genoten van het diner, de locatie, pianist en de DJ met prachtige drive in show. Kortom, een geslaagd kerstevenement voor herhaling vatbaar!"

  rating-4-5
 • Eigen & Unieke concepten
 • Niks te groot, niks te klein
 • Altijd Spetterend

Gitarist

Onze gitaristen zijn de perfecte muzikale begeleiders van zangers en zangeressen. Daarnaast beschikken zij tevens bij solo optredens over een uitgebreid repertoire. Zuiver spel in alle muziekstijlen van David Bowie tot Guus Meeuwis, van Johnny Cash tot Nielson, van Elvis tot Oasis tot John Mayer tot Spinvis.

Meer informatie

Gelegenheden
Je kunt een gitarist inzetten tijdens diverse aangelegenheden zoals een: feestavond, receptie, diner en ceremonie in combinatie met een zanger(es).

Persoonlijke voorkeuren
Heb jij een favoriet nummer die je persé wilt horen deze avond? Geen probleem. Wij zorgen hiervoor! Middels onze muzikale vragenlijst die voorafgaand aan het optreden naar jou wordt verstuurd, informeren wij de gitarist en hij zorgt ervoor dat jouw nummer tijdens de gelegenheid wordt gespeeld.

Speeltijd
Je boekt een gitarist voor maximaal 3 uur