• Trompettist

  • Gom Schoonhouden BV - Bedrijfsjubileum

    "Timeless Events heeft ervoor gezorgd dat ons jaarlijkse kerstdiner tot in de puntjes verzorgd was. We hebben genoten van het diner, de locatie, pianist en de DJ met prachtige drive in show. Kortom, een geslaagd kerstevenement voor herhaling vatbaar!"

    rating-4-5
  • Eigen & Unieke concepten
  • Niks te groot, niks te klein
  • Altijd Spetterend

Trompettist

Onze trompettisten zijn stuk voor stuk afgestudeerd aan het conservatorium. Tevens zijn zij onderdeel geweest van grote orkesten, hebben furore als solo artiest gemaakt en hebben opgetreden op diverse grote podia. Onze trompettisten zijn een ware toevoeging voor jouw evenement en geven net dat beetje extra.

Meer informatie

Gelegenheden
Je kunt een trompettist inzetten tijdens diverse aangelegenheden zoals een: feestavond, receptie, diner en ceremonie in combinatie met een Dj of zonder.

Persoonlijke voorkeuren
Heb jij een favoriet nummer die je persé wilt horen deze avond? Geen probleem. Wij zorgen hiervoor! Middels onze muzikale vragenlijst die voorafgaand aan het optreden naar jou wordt verstuurd, informeren wij de trompettist en hij zorgt ervoor dat jouw nummer tijdens de gelegenheid wordt gespeeld.

Speeltijd
Je boekt een trompettist voor maximaal 3 uur