• Zingende DJ

  • Gom Schoonhouden BV - Bedrijfsjubileum

    "Timeless Events heeft ervoor gezorgd dat ons jaarlijkse kerstdiner tot in de puntjes verzorgd was. We hebben genoten van het diner, de locatie, pianist en de DJ met prachtige drive in show. Kortom, een geslaagd kerstevenement voor herhaling vatbaar!"

    rating-4-5
  • Eigen & Unieke concepten
  • Niks te groot, niks te klein
  • Altijd Spetterend

Zingende DJ

Eindelijk is het zover, jouw grote feestavond en natuurlijk zijn al je vrienden, familie en leukste collega’s uitgenodigd. Om half 9 druppelt iedereen binnen en DJ Ferry verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek.

Na een uurtje zijn jullie weer een beetje bijgepraat. De drankjes beginnen te vloeien, de muziek gaat voorzichtig iets harder en de eerste danspasjes worden gezet. Dan pakt Ferry zijn microfoon, stelt zichzelf voor en heet iedereen van harte welkom,  springt achter zijn DJ Booth vandaan en mengt zich tussen het publiek en wat blijkt…
Hij kan nog zingen ook!

Het grote verrassingseffect, het enthousiasme en de gezellige liedjes van de zingende dj brengen al jouw gasten in de juiste feestsfeer. Daarna springt hij weer achter zijn DJ-booth en mixt de juiste dansmuziek vliegensvlug aan elkaar, gecombineerd met opzwepende presentatie. Niemand kan meer stil blijven staan en het feest is LOS!

Natuurlijk zingt de zanger en dj in één tussendoor nog een paar keer gezellige nummers en heeft jong en oud het fantastisch naar hun zin!

Wat een feest, variatie en gezelligheid! Dit heeft men nog nooit meegemaakt! Het is een succesvolle avond vol mooie en gekke herinneringen waar iedereen nog lang over na zal praten…

Meer informatie

Gelegenheden
Je kunt een dj inzetten tijdens diverse aangelegenheden zoals een: feestavond, receptie, diner en ceremonie in combinatie met een live artiest of zonder.

Persoonlijke voorkeuren
Heb jij een favoriet nummer die je persé wilt horen deze avond? Geen probleem. Wij zorgen hiervoor! Middels onze muzikale vragenlijst die voorafgaand aan het optreden naar jou wordt verstuurd, informeren wij de dj en hij neemt telefonisch contact op een week voor de gelegenheid om de muzikale vragenlijst samen door te nemen.

Speeltijd
Je boekt een DJ voor minimaal 2 uur en maximaal 5 uur