• The Dutch Rat Pack

  • Kees Spekman - Vrijgezellenfeest

    "Wij zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van muziek en entertainment. En dit bevalt ons uitstekend, altijd een creatief en duidelijk voorstel met frisse ideeën en suggesties. Ook op gebied van totaal verzorging van business Events hebben wij een zeer goede samenwerking."

    rating-5
  • Eigen & Unieke concepten
  • Niks te groot, niks te klein
  • Altijd Spetterend

The Dutch Rat Pack

Rat Pack was de bijnaam voor een groep artiesten in de jaren vijftig en zestig met o.a. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. Jarenlang waren zij de ‘headliners’ in Las Vegas. Hun shows waren legendarisch en niet alleen doorspekt met muziek, maar ook met humor, sigaretten en whisky. Uiteraard vertolkingen van eigen nummers, maar ook bekende covers moesten er aan geloven. In april 1966 vond nog een laatste mini-‘summit’ plaats in het Sands Hotel te Las Vegas. Vanaf maart 1989 vond nog een finale reünie plaats: Sinatra, Martin en Davis gingen voor het laatst op pad in de ‘Together Again Tour’. Inmiddels zijn de drie ‘crooners’ niet meer onder ons, maar de tijden van weleer herleven nu in Nederland met The Dutch Rat Pack. Drie zeer gerenommeerde Rotterdamse zangers hebben hun muzikale handen ineen geslagen en brengen een wervelende show met een eerbetoon aan The Rat Pack.

Meer informatie

Wat kan je verwachten?

Het publiek wordt getrakteerd op een onvervalst swingend avontuur. Niet alleen nummers van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. passeren de revue,

maar ook songs van o.a. Tom Jones, Elvis Presley & Lou Rawls. Het is met recht het muzikale feest der herkenning met een duidelijke knipoog naar The Rat Pack.

 

The Dutch Rat Pack 

Lou Prince

Ray Martin

Tommy Scott