De Zingende DJ

Welkom in de wereld van feestelijk entertainment! Maak kennis met De Zingende DJ – een échte entertainer die het begrip ‘feest’ naar een ongekend niveau tilt. Wat dacht je van een bruisende combinatie van een meesterlijke DJ en een charismatische zanger, verpakt in één enkele onvergetelijke avond? Ja, je leest het goed! Deze unieke artiest met meer dan twee decennia aan podiumervaring weet als geen ander hoe hij jouw feest tot een legendarisch evenement kan maken.

De Zingende DJ is niet zomaar een stille plaatjesdraaier! Met zijn ongeëvenaarde spontaniteit en humor betovert hij in no time het hele publiek. Geen moment van verveling, geen seconde van voorspelbaarheid – hij is de ultieme sfeermaker die moeiteloos diverse muziekstijlen aan elkaar mixt, vergezeld van een show-stopping presentatie.

Stel je voor: te midden van de dansende menigte springt hij opeens van achter zijn DJ-booth tevoorschijn, om LIVE tussen de dolenthousiaste gasten de meest meeslepende Nederlandse hits en tijdloze klassiekers ten gehore te brengen. De Zingende DJ voelt perfect aan wat het publiek nodig heeft, hij kan hierbij van jong tot oud laten dansen. Het is een feest, een muzikale reis en een onvergetelijke ervaring, alles in één! Waarom zou je kiezen tussen een zanger en een DJ, als je ze beide in één sensationele act kunt hebben? Laat je gasten versteld staan met deze dynamische gangmaker die alle verwachtingen overtreft!

Boek De Zingende DJ

Hoge kwaliteit foto’s en rider van De Zingende DJ

Download hier hoge kwaliteit persfoto’s, logo’s en (technische) rider van De Zingende DJ.
Deze kan je gebruiken als promotiemateriaal. Let op! Deze dient voor online & offline publicatie
eerst overlegd te worden met Timeless Events.

Ook bij het publiceren van persberichten dienen wij vooraf op de hoogte worden gesteld via management@zingendedj.nl

Heb je meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Klik hier voor de presskit.