• FAMILIE DAG

Een onvergetelijke dag voor jou en je familie

In Nederland zijn wij gewend om heel vaak tijd te spenderen met onze familieleden. Dit doen we, omdat we elkaar lang niet hebben gezien en ook omdat we ernaar streven dat de familieband sterker wordt. Daarom vinden we bij Timeless Events een familiedag erg belangrijk! Een gezellig en feestelijk festivalplein. Zomerse festivalversieringen, lampionnen, vlaggen, sfeerverlichting, verrassende foodpoints en natuurlijk een grote festivalbar.
Het zijn vaak simpele dingen waar je onvergetelijke momenten mee kunt creëren. Als familie is het alleen van belang dat jullie het gezellig weten te houden. Het is de bedoeling dat er voor elke leeftijd wel iets te beleven is. We denken een activiteit uit voor oma maar, ook voor je kleine neefje. Denk hierbij aan een stormbaan voor de jeugd en een cocktail cursus voor de volwassenen. Bij Timeless Events willen we een familiedag onvergetelijk maken!

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor ons portfolio
emblem

Familiedag op het bedrijf

Een familiedag kan natuurlijk ook op het bedrijf. Je familie is natuurlijk reuze benieuwd hoe het eraan toegaat op het bedrijf. Hoe leuk is het om dit aan ze te tonen middels een ‘Neem je familie mee naar werk dag’?
Denk hierbij aan een interactieve rondleiding door het bedrijf met op de route allemaal activiteiten en stands met eten en drinken. Of plaats een Foodtruck Festival met stretchtent en een DJ aan het einde van de rondleiding.

EEN FAMILIE DAG NAAR WENS? KLIK HIER VOOR EEN OFFERTE

Wist je dat een bedrijfsevenement fiscaal interessant kan zijn?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.