• Kerst- en eindejaarsevenementen

Magische eindejaarsevenementen en kerstpakketten

Verwen jullie medewerkers en cliënten dit jaar met onvergetelijke kerstvieringen, van hartverwarmende kerstpakketten tot uitbundige kerstfeesten en alles daartussenin. Bij ons evenementenbureau zorgen wij voor de magie, terwijl jullie genieten van de stralende glimlach van jullie medewerkers.

  • Gezellige kerstborrels: Breng jullie teams samen met een warme en intieme kerstborrel, waar we een feestelijke ambiance creëren om het jaar af te sluiten met vreugde en verbondenheid.
  • Betoverende kerstgala’s: Vier de magie van Kerstmis op een sprankelend gala met elegantie en grandeur. Wij tillen jullie kerstgala naar een hoger niveau.
  • Unieke kerstthema’s: Van winterwonderland tot vintage kerstmarkt, onze creatieve thema’s voegen een vleugje betovering toe aan elk evenement.
  • Een feest vol kerstentertainment: Door ons brede netwerk bieden wij een breed scala aan entertainmen aan tijdens jullie eindejaarsevenement.
VRAAG JE OFFERTE AAN
emblem

Een unieke combinatie

Teamwork makes the dream work

Met de combinatie van Timeless Event en ons zusterbedrijf ”De Bestelbox” verzorgen wij magische eindejaars/kerstevenementen.  Waar Timeless Events van ieder evenement een succes maakt, doet De Bestelbox dit al jaren m.b.t. de giftboxes voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit maakt ons met kerst een ongeëvenaarde combinatie, want wij verzorgen je kerstevenement van A tot Z en delen hier direct de mooiste kerstpakketten uit.

Klik hier om de kerstpakketten brochure te bekijken!

VRAAG NU JE OFFERTE AAN

DE BELASTINGDIENST BETAALT MEE!

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.