• ONLINE EVENEMENT

Impact maken

Door de pandemie is het organiseren van een online-evenement steeds populairder geworden. Ook wij bieden dit aan. Net als bij een fysiek evenement moet ook een online-evenement van A tot Z kloppen. En door onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner om jullie evenement te laten slagen. Er is enorm veel mogelijk als het draait om een online-evenement. Een online bedrijfsevenement, een online borrel, of een online Kick-Off? Niks is ons te gek, dus ook hiervoor zullen wij onze creativiteit optimaal gebruiken. Het contact begint altijd met een persoonlijk gesprek. Hierin gaan we het hebben over jullie wensen en het budget, waaruit de eerste ideeën zullen ontstaan. Zodra het uiteindelijke concept staat, regelen wij alles wat daarbij komt kijken. Jullie hoeven alleen nog maar uit te kijken naar het evenement.

Klik hier voor inspiratie naar ons online event voor Unicoz
emblem

Ons netwerk

Het organiseren van een online-evenement is soms nog een grotere uitdaging dan het organiseren van een fysiek evenement. Niet iedereen weet hoe al die nieuwe technieken en tools van tegenwoordig in zijn werk gaan, maar wij helpen jullie graag! Door ons als ervaren partner in te schakelen kun je een hoop tijd besparen en ons het gewicht van jullie evenement laten dragen. In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd vol ervaren en betrouwbare partners die wij in kunnen schakelen om jullie online-evenement tot een succes te maken. Wij staan erom bekend altijd onze afspraken na te komen en daarmee zorgen wij ervoor dat we samen het doel bereiken wat jullie voor ogen hebben voor het online-evenement. Ook een online-evenement valt onvergetelijk te maken, echt waar.

Een online evenement naar wens? Klik hier voor een offerte

KUN JE KOSTEN AFTREKKEN ONDER DE WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.