• OPEN DAG

Je bent trots op het bedrijf, dat wil je laten zien!

Een open dag is de uitgelezen kans om je bedrijf aan externe te kunnen laten zien. Heb je een nieuw pand, nieuw product of wil je de unieke kans voor externe, toegang tot je bedrijf te geven. Zoals de familie van je personeel, zodat zij zich betrokken voelen. De basis behoeften van Maslow tonen aan dat men het belangrijk vindt om gezien en erkent te worden. Hoe kun je beter op deze behoefte in spelen dan om het gezin van je personeel uit te nodigen bij jou op het bedrijf? Personeel krijgt de kans om vol trots te laten zien waar zij werken. We merken dat dit een enorm positieve invloed heeft op de sfeer onder personeelsleden.

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor ons portfolio
emblem

Klant-relatiedag

Een andere mogelijkheid waar een open dag voor ingezet kan worden is voor een klant-relatiedag. Heb je veel nieuwe klanten/ partners of juist een hoop vaste klanten/ partners waar je nog lang mee hoopt samen te werken? Dan kun je een open dag inzetten om de klanten/ partners uit te nodigen bij jou op het bedrijf voor een gezellige dag waarbij onder het genot van een drankje, hapje en wat entertainment laagdrempelig. Dit kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Tijdens de open dag verzorgen wij van A tot Z de gehele dag. Zo kun jij je volledige richten op het netwerken.

EEN OPEN DAG NAAR WENS? KLIK HIER VOOR EEN OFFERTE

Wist je dat een bedrijfsevenement fiscaal interessant kan zijn?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.