top of page
opendag.jpg

Open dag

een eerste indruk

Er is maar één kans op een eerste indruk. Dat weten wij als geen ander en met onze ervaring snappen wij precies wat daar voor nodig is. Bij Timeless Events ben je verzekerd van een originele en spetterende open dag wat tot in de allerkleinste details klopt. Een open dag is namelijk hét moment om klanten, leveranciers en familieleden rond te leiden binnen jouw bedrijf, een uniek kijkje te geven achter de schermen en kennis te laten maken met jullie organisatie of met het nieuwe pand.  

Waarom Timeless Events voor een open dag?   

Jarenlange ervaring

Creatieve aanpak

Positieve indruk van jouw bedrijf

Persoonlijke aanpak

Betrouwbare partner

Unieke belevingen en herinneringen

Maatwerk en oog op detail

Unieke open dag
laten organiseren

door Timeless Events

Wij zorgen ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt, zodat jij je kunt concentreren op het ontvangen van de genodigden en het delen van jouw verhaal. Met onze creatieve aanpak maken wij jouw open dag verrassend, opvallend en een blijvende herinnering. Daarnaast zorgen wij voor een soepel voortraject en een vlekkeloze uitvoering met ons ervaren team van eventprofessionals dat alles in goede banen leidt. Door onze persoonlijke aanpak en aandacht voor elk detail wordt jouw open dag een gegarandeerd succes, waarbij de gasten niet alleen jouw bedrijf leren kennen, maar ook een positieve indruk krijgen van de manier waarop jij zaken doet. 

Bovendien streven we naar een naadloze uitvoering, waarbij we zorgen voor een soepele logistiek en een professioneel team dat alles in goede banen leidt. Door onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw open dag een succes wordt, waarbij de bezoekers niet alleen jouw bedrijf leren kennen, maar ook een positieve indruk krijgen van de manier waarop jij zaken doet. 

15

jaar ervaring

350.000

blije gezichten

1250

georganiseerde events

 • Wat voor soort zomerevenementen kan Timeless Events organiseren?
  Er zijn meerdere mogelijkheden om een zomer evenement te organiseren. Aan deze zomer evenementen kunnen ook weer leuke thema’s worden gekoppeld. De meest voorkomende zomer events zijn; - Een zomerfeest op eigen terrein volledig in festival stijl gedecoreerd met stretch tenten, sfeervolle prikverlichting, lampionnen, festival meubilair in parade stijl, food trucks, barbecue, uniek entertainment en zomerse muziek. - Een zomerfeest op het strand waar competitieve beachgames en andere teambuilding activiteiten gespeeld kunnen worden met aansluitend een overheerlijke verse BBQ met de mooiste stukken vlees, vis en kip bereid vanaf de Green Egg, houtskool barbecue of smoker. Vegetarische en vegan specialiteiten zijn uiteraard ook mogelijk. Na het eten gaan de voetjes van de vloer. Het echte mediterrane strandgevoel tijdens de ondergaande zon met de voetjes in het zand dansend op de muziek van een dj in combinatie met een saxofonist, percussionist of zangeres of juist een interactieve live band waar ook verzoekjes kunnen worden ingediend.
 • Wat zijn enkele populaire activiteiten die tijdens een zomerevenement georganiseerd kunnen worden?
  Er zijn heel veel verschillende populaire activiteiten die je kunt organiseren zowel op het strand als op eigen locatie. Wij hebben een groot aanbod aan diverse soorten activiteiten voor beide varianten, waardoor er altijd iets tussen zit wat iedereen leuk vindt. Wanneer je kiest voor een strandlocatie in bijvoorbeeld Scheveningen, Kijkduin, Rockanje, Hoek van Holland, Noordwijk, Katwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Ouddorp, Renesse of Domburg dan zijn sportieve activiteiten zoals een GPS tocht, powerkiten, blokarten, Robinson Crusoe Experience, bubbel voetbal, beach volleybal, beach golf, Expeditie Robinson, beachcamp, surfen, suppen of een zeskamp echte aanraders. Wanneer je voor creatieve activiteiten wilt gaan dan zijn de workshops zandsculpturen bouwen, cocktails maken, schilderen, graffity, beach yoga en vliegers maken leuke mogelijkheden.
 • Welke soorten themafeesten organiseert Timeless Events?
  Apres-ski party Foute Kerstparty The Great Gatsby Ibiza Oktoberfest The Roaring Twenties Disco Fever Peaky Blinders Winter Wonderland Themafeest op maat
 • Hoe kan Timeless Events helpen bij het kiezen van het perfecte thema voor mijn evenement?
  Een themafeest is een feest waarbij tot in detail is nagedacht over de invulling van het evenement én daarbij alle benodigde uitingen. Van de decoratie tot de kleding, van de catering tot het meubilair en van de persoonlijke uitnodiging tot het entertainment. Het gehele evenement wordt afgestemd op een specifiek onderwerp of concept. Dit varieert van het Flower Power tijdperk of de Roaring Twenties, tot aan popcultuur thema’s zoals superhelden, films- en series. Timeless Events denkt na over elk kleinste detail en zorgt ervoor dat jouw themafeest klopt, tot in de puntjes.
 • Wat voor soort zomerevenementen kan Timeless Events organiseren?
  Wij kunnen elk gewenste evenement organiseren. Wij houden van uitdaging en willen jouw evenement zo goed mogelijk indelen. Heb je hier nog vragen over? Neem contact met ons op!
 • Wat zijn de kenmerken van een avond in Ibiza-stijl?
  Een avond in Ibiza-stijl staat bekend om zijn levendige, kleurrijke en ontspannen sfeer. Denk aan 'bohemian Chic' kleding, Ibiza-stijl muziek, natuurlijk decor met hout riet en stenen, verlichting met kaarsen, lantaarns en sfeerverlichting, typische Ibiza gerechten als salades en tapas, en ook mojito's en sangria's zijn Ibiza stijl!
 • Hoe groot moet het evenement zijn?
  Wij begrijpen dat de omvang van een evenement kan variëren. Bij Timeless Events kunnen we evenementen organiseren voor groepen variërend van 50 tot 4.000 personen. Bij grotere groepen, waarbij de dagelijkse werkzaamheden gewoon door moeten blijven draaien, kan het zelfs een optie zijn om het evenement over meerdere dagen te verspreiden en gesplitst in diverse groepen.
 • Welke voordelen heb je wanneer je een evenement laat organiseren door Timeless Events?
  ✔️ Wij nemen als evenementenbureau de complete organisatie uit handen, zodat jij je kan richten op de dagelijkse bedrijfswerkzaamheden. ✔️ Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk bedrijfsevenementen. Elk evenement is anders. Elke doelgroep is anders en elke doelstelling is anders. Wij weten hoe we mensen in beweging kunnen brengenen helpen je door meer uit jouw event te halen. ✔️ Wij zijn creatieve makers van momenten. Evenementen zijn niet gewoon gebeurtenissen; het zijn plekken waar mensen verbinding maken, nieuwe verhalen creëren en de momenten vieren die een leven lang meegaan.
 • Wat zijn de beschikbare locaties voor het evenement?
  Wij hebben een zeer breed netwerk van locaties tot onze beschikking, variërend van traditionele kerken, stoere en industriële fabriekshallen, forten, boerderijen, kastelen, landgoederen, unieke buitenlocaties, beachclubs en luxe hotels. Wij zorgen er altijd voor dat we de perfecte locatie vinden die past bij jouw evenementthema en doelstellingen.
 • Hoe snel krijg ik een offerte?
  Nadat wij de offerte aanvraag via ons offerteformulier hebben ontvangen, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Na een eerste gesprek én de brainstormsessie met onze event specialisten kunnen we inschatten binnen hoe lang wij een gedetailleerde offerte aan kunnen leveren, op basis van jouw wensen en budget.
 • Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan het personeelsfeest?
  Bij Timeless Events organiseren wij personeelsfeesten voor zowel kleine als grote groepen medewerkers. Het minimale aantal gasten is 50 en er is in principe geen maximum aan het aantal personen.
 • Hebben jullie recensies van eerdere personeelsfeesten?
  Bekijk hier een greep uitde positieve recensies van opdrachtgevers die door evenementenbureauTimeless Events het personeelsfeest hebben laten organiseren.
 • Is ons personeelsfeest gebonden aan een bepaalde regio?
  Alhoewel wij veel bedrijfsevenementen, jubilea, themadagen en personeelsfeesten in de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag organiseren, zijn wij ook actief in heel Nederland, maar ook in België organiseren wij zakelijke evenementen. In elke provincie is Timeless Events actief en wij zijn niet beperkt door kilometers.
 • Wat voor soort jubileumfeesten kunnen jullie organiseren?
  Bij Timeless Events kunnen we diverse jubileumfeesten organiseren, waaronder bedrijfsjubilea, jubilea van sportverenigingen, maar ook een open dag, familie dag, zomer evenement of eindejaar evenement kan als jubileumfeest fungeren. Wij helpen graag bij het samenstellen van een programma dat past bij de gelegenheid en de gasten. Van de communicatie in het voortraject tot de locatie, catering, inrichting, techniek en entertainment op de dag zelf.
 • Wat zijn jubileumjaren?
  Jubileumjaren zijn mijlpalen die worden gevierd om een bepaalde periode van tijd te markeren, zoals 25 jaar (zilveren jubileum), 50 jaar (gouden jubileum) en 100 jaar (platina jubileum).
 • Hoe maak je een jubileumfeest onvergetelijk?
  Om een jubileumfeest onvergetelijk te maken, is het belangrijk een persoonlijke touch toe te voegen aan het evenement. De mensen waarde meegeven. Sowieso is een jubileum event een gelegenheid waarop je als bedrijf met trots terugblikt, maar ook met een flinke dosis energie en positiviteit vooruit kijkt. Je wilt uitpakken, laten zien waar je voor staat en ervoor zorgen dat de gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen. Een unieke en inspirerende locatie draagt ook bij aan het succes van jouw evenement en kan de boodschap of het doel zelfs versterken. Maar ook jouw eigen locatie of parkeerplaats kan volledig omgetoverd worden tot een feestterrein. Bij Timeless Events helpen we graag bij het creëren van een jubileumfeest dat aan al deze criteria voldoet.
 • Welke activiteiten kunnen worden opgenomen in ons bedrijfsfestival?
  Bij een festival op je bedrijf of een bedrijfsfestival op een externe locatie komen veel leuke elementen om de hoek kijken. Het maken van maatwerk evenementen zorgt automatisch voor personalisatie. De doelen en wensen van de opdrachtgever staan immers altijd centraal. Bij een bedrijfsfestival worden vaak de volgende activiteiten toegepast; een uitnodiging traject, officiële opening, teambuildingsactiviteiten, plenair gedeelte met sprekers, muzikaal entertainment met live optredens van artiesten en bands, workshops, catering, food trucks, interactieve spellen, side entertainment, decoratie, meubilair en nog veel meer.
 • Hoelang duurt het om een bedrijfsfestival te organiseren?
  De duur van de organisatie van een bedrijfsfestival hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van het evenement, de doelstellingen die bereikt moeten worden, de beschikbaarheid van de eventuele externe of interne locatie en de complexiteit van het gewenste programma. Met 15 jaar ervaring in de branche werken wij op de meest efficiënte manier en stellen we een realistische planning op voor het organiseren van jouw bedrijfsfestival.
 • Kunnen jullie ook helpen met het vinden van de perfecte locatie voor ons festival?
  Wij hebben een zeer breed netwerk van locaties tot onze beschikking, variërend van traditionele kerken, stoere en industriële fabriekshallen, forten, boerderijen, kastelen, landgoederen, unieke buitenlocaties, beachclubs en luxe hotels. Of je nu een outdoor locatie verkiest zoals een park of strand, of liever een indoor locatie zoals een evenementenhal of bedrijfsgebouw, alles is mogelijk en op basis van de wensen van de opdrachtgever zoeken wij de best passende locatie uit.
 • Wat voor soort bedrijven kan Timeless Events helpen bij het organiseren van een open dag?
  In de afgelopen 15 jaar hebben wij vele open dagen mogen verzorgen voor bedrijven uit diverse branches en regio’s. Van een supermarkt keten in Utrecht tot diverse ICT bedrijven in regio Rotterdam en van uitzendbureaus in regio Den Haag tot aan bouwbedrijven in regio Amsterdam. Iedere open dag is maatwerk. Wij organiserenzowel informatieve als feestelijke open dagen voor kleine en grote bedrijven door heel Nederland.
 • Hoe kan Timeless Events helpen om onze open dag uniek te maken?
  Een open dag is de gewezen manier om klanten en relaties, familieleden van de werknemers en omwonenden kennis te laten maken met het bedrijf. Maar ook een mooie gelegenheid om potentiële nieuwe werknemers te werven. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om van jouw open dag een evenement met impact te maken. Graag vertellen wij je over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van een open dag organiseren voor jouw bedrijf.Benieuwd naar ons stappenplan en hoe wij jou kunnen ontzorgen bij het organiseren van een open dag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Benieuwd naar ons stappenplan en hoe wij jou kunnen ontzorgen bij de open dag van jouw bedrijf? Neem contact met ons op

bottom of page