• PERSONEELSFEEST

Successen moeten gevierd worden

Zoek jij een manier om je personeel te bedanken voor behaalde successen of wil je ze gewoon zomaar in het zonnetje zetten? Dan zit je bij ons helemaal goed. Timeless Events is het eventbureau waar de expertises ontzorgen en verzorgen in “Endless Memories” de rode draad van onze werkwijze is. Door onze ervaring op zowel particuliere als zakelijke evenementen kun je bij ons met een gerust gevoel de organisatie van A tot Z neerleggen.

Om jouw personeel in het zonnetje te zetten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je denken aan een personeelsfeest maar dit kan ook in de vorm van een volledig verzorgd uitje. Bij een personeelsuitje kunnen we onderwerpen centraal houden waar jouw behoeftes liggen. Niks is te gek en we denken graag mee. Na een eerste gesprek start ons creatieve team met brainstormen om de leukste concepten aan jou te kunnen presenteren.

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor ons portfolio
emblem

Activaties

Wil je écht impact maken met het organiseren van een personeelsfeest? Of wil je een boodschap overbrengen aan je personeel doormiddel van een personeelsfeest? Dan kunnen we altijd een stapje extra zetten. We binden een verhaal aan de boodschap die jij over wilt brengen om extra kracht achter de boodschap te zetten. Als het verhaal staat vertalen we dit naar de werkelijkheid door gave activaties op te zetten, wat de start van de aanloop naar het feest gaat worden. Benieuwd wat we bedoelen met activaties? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Een personeelsfeest naar wens? Klik hier voor een offerte

Wist je dat een bedrijfsevenement fiscaal interessant kan zijn?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.