• POP-UP FESTIVAL @ THE OFFICE

Gewoon, op jullie eigen terrein

Een personeelsfeest organiseren kan op 1001 locaties worden georganiseerd maar soms is de zoektocht overbodig want wat nou als we dit gewoon op jullie eigen terrein organiseren? Denk aan een Foodtruck Festival op jullie buitenterrein of parkeerplaats, of bouwen we jullie bedrijfshal om naar een volwaardige feestlocatie? Of het nu Den Haag, Rotterdam, Leiden of Amsterdam is. Het concept kunnen we overal naartoe halen. Samen met onze creatieve eventmanagers gaan we aan de slag om een mooi plan voor jullie te maken. Het doel is om de locatie dusdanig in te richten dat het voor jullie collega’s voelt alsof ze niet op werk zijn.

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor ons portfolio
emblem

Entertainment

Een goed feest is natuurlijk niet compleet zonder goed entertainment. Ook dit vullen wij maar al te graag voor jullie in. Een goede DJ, pianoband of artiest op jullie feest maakt het echt helemaal af. Door onze jarenlange ervaring hebben we een gigantisch netwerk opgebouwd met een groot aantal muzikanten en entertainment. We kunnen echt alle kanten op gaan. Ook ander vermaak zoals een fotospiegel, virtual reality element, table magic of bijvoorbeeld een silent disco kunnen wij verzorgen. Oftewel wij verzorgen een compleet feest van A tot Z zodat jullie kunnen genieten!

EEN POP-UP FESTIVAL NAAR WENS? KLIK HIER VOOR EEN OFFERTE

Wist je dat een bedrijfsevenement fiscaal interessant kan zijn?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.