top of page
logo van enver

Personeelsfeest

Jij bent goud waard!

Golden Events

Bedrijfsevent

Na vijf jaar lange inzet en toewijding, schitterde Stichting Enver met een onvergetelijk personeelsfeest. Een gezellige dag vol verrassingen en hartelijke dankbetuigingen, op niet zo maar een locatie... Speciaal georganiseerd om de gewaardeerde medewerkers te bedanken voor hun onmisbare bijdrage. 

Wat gaan wij doen vandaag?

Bedrijfsevent in De Kuip Rotterdam

Zakelijke evenementen in Rotterdam met jouw bedrijf. Een personeelsfeest waar je medewerkers en relaties nog lang niet over uitgepraat zullen zijn! Organiseer jouw event met Timeless Events. Neem contact met ons op!

1.jpg

Voor dit event hebben wij ook het uitnodiging traject verzorgd in samenwerking met ons zusterbedrijf De Bestelbox

Ook hebben wij een visuele map gemaakt om het event wat meer beeld te geven aan het personeel voordat ze zich aan konden melden voor het feest middels een aanmeld-website. Die ook door ons verzorgd en gehost werd. 

Entertainment bedrijfsfeest

Het feest begon op de tribune van De Kuip Rotterdam. Hier werd de sfeer gelijk gezet door een energieke Haka-Workshop. Haka is een bekende Nieuw-Zeelandse ceremoniële krijgsdans. Deze oplevende activiteit was slechts het begin! 

De avond werd verder opgeladen met een Silent Disco in Stadion De Kuip. Dit werd gevolgd door een Legendarische gouden kroeg met DJ Jerome die de feestvreugde naar een ongekende hoogste tilde. De avond werd afgesloten met Funky Pianos die de funky feestzaal tot leven bracht met een verlichte LED-dansvloer 

TB109319.jpg
evenement

Carla | Enver

Linkedin reactie

Het was in 1 woord… FANTASTISCH 🎉🎉🥳🥳

BEDANKT!!

Vergelijkbare

Cases