top of page
eindejaarevenement.jpg

Eindejaar event

Sint, Kerst & nieuwjaar

Kerstfeest

Eindejaar evenementen

Een eindejaar evenement is de ideale manier om de medewerkers te waarderen na een jaar hard werken en om de behaalde successen en doelstellingen te vieren. Je wilt op een leuke manier het jaar afsluiten door het personeel in het zonnetje te zetten en te bedanken met een spetterende kerstborrel waarbij aan alles is gedacht. Een kerstfeest met impact volledig in thema uitgewerkt en waar alles tot in de puntjes klopt. Of een kerstfestival op eigen locatie in winter wonderland stijl. Timeless Events organiseert complete eindejaar evenementen op maat, zowel op eigen bedrijfslocatie als bij externe, unieke feestlocaties.

Bij een goed feest hoort natuurlijk ook een goed kerstpakket. Timeless Events verzorgt via haar zusterbedrijf De Bestelbox kerstpakketten op maat, volledig ingericht naar de wensen van de opdrachtgever met een unieke combinatie van

food- en non-food producten. Deze kerstpakketten kunnen op een leuke, speciale manier worden uitgedeeld

tijdens het kerstfeest.  

Kerstmarkt

op jouw bedrijf

Je kunt ook kiezen voor een kerstmarkt op locatie waarbij de medewerkers bij diverse chalets, kersthuisjes of stands zelf hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Met divers kerst entertainment, kerst decoratie, lekker eten en drinken in winterse stijl en spectaculaire muzikale acts, bands of artiesten is dit een interactief evenement wat goed in smaak zal vallen bij de medewerkers. 

kerst markt op jouw bedrijf
kerstpakket de bestelbox

Kerstpakket

door de bestelbox

Bij een goed feest hoort natuurlijk ook een goed kerstpakket. Timeless Events verzorgt via haar zusterbedrijf De Bestelbox kerstpakketten op maat, volledig ingericht naar de wensen van de opdrachtgever met een unieke combinatie van food- en non-food producten. Deze kerstpakketten kunnen op een leuke, speciale manier worden uitgedeeld tijdens het kerstfeest.  

Cases
 

Eindejaar events

Benieuwd naar ons werk? Lees over onze eindejaar events!

TIMELESSEVENTS10.jpg

Maak indruk met jouw

Eindejaar Event

Een kerstevent georganiseerd door Timeless Events is meer dan alleen een feest; het is een blijk van waardering naar je medewerkers toe en een investering in een positieve werkcultuur.  

Benieuwd naar hoe wij jouw eindejaarsevenement tot een groot succes kunnen maken? Neem hier contact met ons op!

bottom of page