top of page

Boek
De Zingende DJ

Zanger en DJ in 1!

Allround DJ en zanger in één! Uniek avondvullend entertainment op jouw feest. Met meer dan 20 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren. Hij is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer.

 

Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar. Het verrassingseffect is gigantisch wanneer De Zingende DJ achter zijn booth vandaan springt en de polonaise instart door het zingen van de grootste feesthits! 

Check prijs & beschikbaarheid

Dankjewel! Binnen 1 werkdag nemen wij contact op.

Avondvullend entertainment

Volledige ontzorging
van A tot Z 

Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en DJ in één! Met meer dan 150+ boekingen per jaar is de populariteit van De Zingende DJ groter dan ooit. 

Zet deze alleskunner tussen de line-up van een feestweek, festival, bedrijfsfeest of bruiloft en met zijn gouden formule weet hij elk evenement om te toveren tot een gigantisch knalfeest! Bij het boeken van De Zingende DJ ben je gegarandeerd 100% feest voor jong en oud. 

Ervaren performer

Meer dan 20 jaar ervaring als DJ, zanger en entertainer

Zanger en DJ in 1

bespaar op een extra artiest

Interactief

Geen stille plaatjesdraaier

Aanrader

85+ 5-Sterren

reviews op Google

Populair

Meer dan

150 boekingen per jaar

bottom of page