top of page
Zusterbedrijf

De Bestelbox

Van zakelijke evenementen, tot zakelijke geschenken! Ons zusterbedrijf De Bestelbox is een unieke aanvulling wie jouw zakelijke relaties en medewerkers een leuk extraatje kan geven! Van kerstpakketten, naar Paas geschenken, van uitnodigingstrajecten tot gepersonaliseerde gadgets. Wij hebben het allemaal. 

Samen boxen wij het voor elkaar!

logo de bestelbox

Kwaliteit

Hoogwaardige geschenken

Feestdagen

Voor elk moment,

een passend geschenk

Uitnodiging Traject

Een unieke uitnodiging voor een uniek event

Personalisatie

Relatiegeschenken met jouw logo!

Op Maat

Bijzondere wensen?

Wij houden van uitdaging!

RSVP PROCEDURE

Uitnodiging traject

Een uniek event, Een unieke uitnodiging

Een voorproefje voor de perfect geplande bedrijfsevenementen met ons uitnodiging traject. Bij Timeless Events en ons zusterbedrijf De Bestelbox,  bundelen we onze creatieve krachten om jouw bedrijfsfestival of event tot een knallend succes te maken. Van de coolste uitnodigingen en de RSVP/ aanmeldprocedure tot het regelen van topentertainment, wij hebben het in de vingers. Dus, laat ons jouw visie omtoveren tot realiteit en samen zorgen we voor een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Gifts voor
komend jaar
in 1 uur klaar!

Plan geschenken in ons gratis cadeauportaal

Alle personeels/relatie geschenken besteld voor een heel jaar, binnen 60 minuten! Middel grote bedrijven zijn gemiddeld meer dan 40 uur bezig met het organiseren van alle cadeautjes voor het personeel. Bij ons doe je dat in 60 minuten.

Sarah van de bestelbox

Een kleine selectie

Van onze fantastische opdrachten!

bottom of page