top of page
fivoor logo

Personeelsfeest

Funky Fivoor Festival

'Ons personeel verdiend een feest!'

Personeelsfeest

Fivoor is specialist in forensische en intensieve psychiatrie.

Al een ruime tijd geleden zijn zij begonnen met een nieuw systeem intern. Deze fusie heeft veel medewerkers bezig gehouden en nu wilde de leiding van Fivoor haar medewerkers bedanken met een SUPER feest!

Nadat we het complete uitnodiging traject hadden voorzien met een aanmeld-website en een thuis gestuurde envelop met de uitnodiging en gadgets, brak eindelijk de grote dag aan. Onze ingezette bussen vervoerden mensen vanuit heel Nederland naar De Fabrique in Maarssen, die we volledig hadden omgetoverd in het thema 'You're so Golden'.

Evenementen bureau Utrecht

'You're So Golden!'

De Fabrique was volledig omgetoverd in een Gouden Paradijs! De locatie bood een hoop mogelijkheden en daar hebben wij goed gebruik van kunnen maken. 

Er waren verschillende ruimtes die allemaal bij het festival hoorde. Elke ruimte had zijn eigen thema en activiteiten.  Zo was er een silent disco, karaoke caravan, draaiende foto booth, rollerdisco baan, Formule 1 simulatie stoelen, verschillende arcade machines, een enorme Twister-box om 3D Twister te spelen en nog veel meer!

funkyfivoorfestival_edited.jpg

Bedrijfsevent
Entertainment

Van alles te doen

Daarnaast waren er verschillende zalen met muzikaal entertainment. We hadden de 'Main Zaal' waar een spectaculaire 'Water Drums' act de avond opende. Onder andere Funky Pianos en DJ Rutger hebben voor de bewegende dansvloer gezorgd. En aan het einde sloten wij af met een KNALLER in de 'Main Zaal'. Met een indrukwekkende Lazer Show! 

Food Truck Festival op jouw event

Voor de lekkere trek!

De gehele voormalige fabriek was gevuld met foodtrucks, activiteiten muziek en meer. In de middenzaal was er heel de avond lekker eten te vinden van verschillende plekken. Een écht Food Court.

Wil jij ook een spectaculair zakelijk evenement als deze laten organiseren? Neem contact met ons op!

Vergelijkbare

CASES