top of page
WAADA zomerfestival.jpeg
waada logo

Bedrijfsfestival

Waada Pop-up Festival

Over Waada

'Waada the movement'

Waada is een beweging met meer dan 600 professionals. Ons doel is om persoonlijke en ondernemende ontwikkeling te stimuleren. Een betere versie van onszelf te worden door oude patronen te vervangen door nieuwe. We noemen dit de beweging, omdat onze mini-bedrijven lichtjes op elkaar zijn afgestemd maar losjes gekoppeld zijn. Er is een basisovereenkomst over waarom we hier zijn, maar we geven vrijheid met context voor elk lid om een betere versie van zichzelf te worden. We zijn voortdurend in beweging, elke dag proberen we een stap dichter bij onze passie te komen en leren we door elkaar uit te dagen. Dat is waar onze belofte (Waada) voor staat en wie we zijn. 

Zomerfeest voor personeel, partners en kids!

Jaarlijks wordt er een zomerfeest georganiseerd voor al het personeel inclusief partners en kinderen. Wij hadden als doel om hun parkeerterrein tot een bruisend minifestival te maken, waar iedereen kan genieten van een dag vol plezier. Met toewijding en creativiteit hebben wij het terrein omgetoverd tot een levendige plek, gevuld met entertainment voor alle leeftijden.  

Met enthousiasme hadden wij een onvergetelijk evenement samengesteld. Op het event genoten de gasten van live cooking op Green Eggs en een autentieke kolen BBQ, terwijl ze ontspanden in de comfortabele festival stretchtent inclusief meubilair.  Een mobiele cocktailbar zorgde voor verfrissing terwijl de zomerse sfeerdecoratie de perfecte ambiance creëerde. Het feest bruiste van energie met muzikaal entertainment, terwijl kinderen plezier beleefden met een schminkteam en het hoogste luchtkussen van Nederland. Ook was er een mobiele ijscoman, die voor verkoeling zorgde op de zonnige dag? En als kers op de taart kreeg iedereen een in Waada stijl gebrande strandstoel als presentje mee naar huis.

Vergelijkbare

Cases

bottom of page