• The Motown Marbles

  • Kees Spekman - Vrijgezellenfeest

    "Wij zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van muziek en entertainment. En dit bevalt ons uitstekend, altijd een creatief en duidelijk voorstel met frisse ideeën en suggesties. Ook op gebied van totaal verzorging van business Events hebben wij een zeer goede samenwerking."

    rating-5
  • Eigen & Unieke concepten
  • Niks te groot, niks te klein
  • Altijd Spetterend

The Motown Marbles

The Motown Mables nemen u mee terug in de tijd, naar de jaren 60 en 70. De radio blies de eerste soul-klanken de keuken in en diezelfde klanken brachten een ware revolutie in de muziekwereld teweeg. Het geluid van de jonge Michael Jackson, de prachtige stemmen van Diana Ross en The Supremes, Mr Postman van The Marvelettes; al deze klassiekers passeren de revue in een zinnenprikkelende show.

Meer informatie

Uw bedrijfsfeest, bruiloft, bal, verjaardagsfeest of welk evenement dan ook is pas compleet wanneer The Motown Marbles hun opwachting maken. Deze dames staan, met hun krachtige stemmen, zwierende jurken en swingende choreografieën garant voor een wervelende avond vol muzikale hoogtepunten: Geen dansvloer blijft ongeschonden!

Een geheel verzorgde, professionele, sprankelende en oogverblindende show die u meebrengt naar het geluid uit de radio in de jaren 60’s en 70’s, het geluid van het jonge Amerika.