• Timeless LIVE Band

  • Kees Spekman - Vrijgezellenfeest

    "Wij zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van muziek en entertainment. En dit bevalt ons uitstekend, altijd een creatief en duidelijk voorstel met frisse ideeën en suggesties. Ook op gebied van totaal verzorging van business Events hebben wij een zeer goede samenwerking."

    rating-5
  • Eigen & Unieke concepten
  • Niks te groot, niks te klein
  • Altijd Spetterend

Timeless LIVE Band

Spectaculaire combinatie van energie, uitstraling, dynamiek en muzikale kennis! Op elkaar ingespeelde formatie van een dj, saxofonist, percussionist en zangeres die met gevoel voor show, een mix van muziekstijlen moeiteloos aan elkaar speelt. Van een lekkere radioplaat van nu tot een gouwe ouwe 90’s knaller! Voor iedereen leuk en bij elke gelegenheid inpasbaar. Van bedrijfsevenement tot bruiloftsfeest en clubavond tot borrel.

We are Timeless and we’re performing LIVE!

Meer informatie

Gelegenheden
Je kunt de Timeless LIVE Band inzetten tijdens diverse aangelegenheden zoals een: feestavond, receptie en diner.

Persoonlijke voorkeuren

Heb jij een favoriet nummer die je persé wilt horen deze avond? Geen probleem. Wij zorgen hiervoor! Middels onze muzikale vragenlijst die voorafgaand aan het optreden naar jou wordt verstuurd, informeren wij de Timeless LIVE band en wij zorgen ervoor dat jouw nummer tijdens de gelegenheid wordt gespeeld.

Speeltijd
Je boekt de Timeless LIVE band voor maximaal 3 uur.