top of page
publieke-evenementen.jpg

Publiek evenement

Zoetermeer

Publieke events

Organiseren

Naast het creëren en bedenken van bedrijfsevenementen op maat voor onze opdrachtgevers, organiseert Timeless Events ook twee eigen publieke evenementen. Twee evenementen waar wij trots op zijn en die behoren tot de top 3 op de evenementenkalender van de Gemeente Zoetermeer.  

Food Festival Zoetermeer

Culinair Zoetermeer, een drie daags publieksevenement waar 30.000 bezoekers genieten van het beste eten van de lokale horeca ondernemers, muzikaal entertainment met optredens van artiesten en bands, en een eiland met diverse (kinder) activiteiten.

Hier organiseert evenementenbureau Timeless Events ook een culinaire ondernemersborrel die in het teken staat van verfijnde smaken, boeiende gesprekken, het creëren van waardevolle connecties en mooie (toekomstige) samenwerkingen.  

Strandfestival Zoetermeer

Live at the Lake, een twee daags openbaar evenement waar 10.000 bezoekers samenkomen op de meest unieke locatie van Zoetermeer en omgeving. Het Noord Aa strand huisvest twee dagen lang hét popfestival waar bekende Nederlandse bands en artiesten komen optreden en fungeert als het feestelijke evenement waar vrienden, familie, collega’s en ondernemers met elkaar verbonden worden. 

 

De Gemeente Zoetermeer heeft Live at the Lake bestempeld als hét evenement van de toekomst. Een groot en mooi compliment. Hier zijn wij trots op. 

Cases
 

Publiek Evenement

Benieuwd naar ons werk? Lees over onze personeelsfeesten!

TIMELESSEVENTS1.jpg

Maak indruk met jouw

Evenement

vraag vandaag nog een offerte aan!

bottom of page