top of page
Laatste update

Food festival 2024

Jeffrey de Bake

Super nieuws omtrent Culinair Zoetermeer

De afgelopen weken zijn gevuld geweest met opwinding en toewijding, terwijl we ons intensief hebben ingezet om de horeca-deelnemers uit Zoetermeer te verzamelen voor het langverwachte Culinair Zoetermeer 2024.


En met trots kunnen we zeggen dat ons harde werk zijn vruchten heeft afgeworpen: van 5 tot en met 7 juli zal de grootste editie ooit van dit culinaire festival plaatsvinden op de Markt in de Gemeente Zoetermeer!


Het is fantastisch om te zien hoeveel enthousiasme er is onder de horecaondernemers in Zoetermeer om deel te nemen aan dit unieke 3-daagse evenement.  De deelnemers van culinair Zoetermeer 2024 zijn tot nu toe: patat & more, Ministerie van Geluk, PuuRR aan de Dobbe, Kiki at Franx, The old Pal, Roem, ROC Mondriaan, Barista Café Zoetermeer, Geusz! en 1892 Eten & Drinken.


Maar Culinair Zoetermeer 2024 biedt meer dan alleen smaakvolle gerechten; het wordt ook een feest met een gevarieerd muzikaal programma dat (lokale) artiesten samenbrengt. Van live bands tot DJ-sets, er zal voor ieder wat wils zijn om van te genieten terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes.


Laten we de sfeer niet vergeten! De Markt in Zoetermeer zal bruisen van leven, met kleurrijke kraampjes en gezellige terrassen die je meteen in de feeststemming brengt. Het worden onvergetelijke dagen voor alle bezoekers, of ze nu komen om te proeven, te dansen of gewoon te genieten van de levendige atmosfeer.

 

Dus noteer de datums alvast in je agenda en maak je klaar om de smaken, geuren en geluiden van Culinair Zoetermeer 2024 te ervaren. Dit culinaire spektakel mag je niet missen!

 

We kijken ernaar uit om dit geweldige evenement met jullie te delen. Tot dan, @ Zoetermeer is de plek

Jeffrey de Bake

Public Event Specialist

18-03-2024

Meer nieuws

Bekijk ook...

bottom of page