top of page
Wij kleuren het Stadshart oranje dit jaar!

Koningsdag Zoetermeer 2024

Jeffrey de Bake

Timeless Events organiseert Koningsnacht- en dag in Zoetermeer!

Een aantal maanden terug zijn wij door Stadshart Zoetermeer gevraagd of wij samen met hen een mooi publiek evenement willen organiseren in de binnenstad. Het Stadshart in Zoetermeer moet omgetoverd worden tot een Oranje paradijs voor jong en oud. Met onze vele jaren ervaring en onze publieke evenementen in Zoetermeer, Live at the Lake Strandfestival en Culinair Zoetermeer, is dit een opdracht die compleet in ons straatje past! De precieze invulling kunnen wij natuurlijk nog niet helemaal vrijgeven, maar ik heb alvast een primeurtje;



Op Koningsnacht zetten wij het Cadenza plein op zijn kop met een mooi muzikaal programma en op Koningsdag doen we dat in de middag nog even dunnetjes over. Daarnaast is er op het Promenadeplein een heel kinderprogramma met o.a. de Oranje goochelaar, een Kids-DJ, een heuse meet & greet met Frozen, is er een springkussen en zijn er diverse leuke spelletjes. Op het Noordwaarts is er zelfs een heus evenwichtsparcours van maar liefst 80! meter en een klimmuur. Kortom een mooi programma voor jong en oud.



We gaan er een fantastisch feest van maken! Wil je updates ontvangen over de ontwikkelingen van dit evenement? Houdt onze socials in de gaten!


Kom jij ook feesten als een koning in het Stadshart op 26 en 27 april?

Misschien zie ik je daar!

Jeffrey de Bake

Public Event Specialist

25-03-2024

Meer nieuws

Bekijk ook...

bottom of page