top of page
wij zijn trots op

Onze groei

Raymon Kuipers

Van een kick-off met 2 medewerkers naar een kick-off met 10 medewerkers

Na 2 jaar na corona zijn we gegroeid met niet één, maar twee prachtige bedrijven: Timeless Events , dat we al 14 jaar lang koesteren en de bestelbox dat we tijdens de pandemie hebben opgericht toen er geen evenementen georganiseerd mochten worden. Tijdens de pandemie waren alleen Jesper Hogedoorn en ikzelf overgebleven, maar na corona zijn we weer volle bak gegroeid. We zijn enorm trots op ons groeiende team.


Afgelopen donderdag en vrijdag hadden we een zeer nuttige en gezellige Kick Off. Op donderdag bespraken we het jaar 2023, met een inspirerende sessie over “Commercieel Leiderschap “door Winodj Jhingoer, gevolgd door een LinkedIn-training door Germain Henriquez. We sloten de dag af met een gezellig etentje.


Na een goede nachtrust genoten we van een heerlijk ontbijt in van der valk . Vervolgens werden alle medewerkers getrakteerd op een ontspannende massage door masseer menner & masseer mevrouw, als waardering voor hun harde werk tijdens het drukke Q4, onze drukste periode van het jaar. Daarna was het tijd voor padel en een afsluitende borrel bij Dekker Zoetermeer .


Het was een fantastische Kick-Off, en we kijken uit naar de komende jaren waarin we samen met ons personeel willen groeien en ontwikkelen. We hopen ook veel nieuwe talenten te mogen verwelkomen. In 2024 ligt onze focus voornamelijk op het versterken van onze Sales afdeling bij De Bestelbox.


Raymon Kuipers

Directeur & Cadeauspecialist

5-01-2024

Meer nieuws

Bekijk ook...

bottom of page