top of page
bram-ladage-event.jpg
Het logo van Bram Ladage

Bram Ladage

Jubileum
50 Jaar

Ladage events

50 Jarig Jubileum

Het 50-jarig jubileumsfeest van Bram Ladage was een doorslaand succes, met enthousiaste reacties van de aanwezige personeelsleden. "Wat een topfeest", "Ik heb genoten zeg", en "Bestaan we volgend jaar weer 50 jaar", waren slechts enkele van de lovende opmerkingen. 

Entertainment Bedrijfsevent

Van BBQ tot FLOWER POWER

Het feest begon met een reeks (sportieve) activiteiten, waaronder Bubbelvoetbal, Whipe him off, Spinning Wheel, Stef stuntpiloot, Bungee run en Climbmax. Na een enerverende middag was het tijd voor een heerlijke BBQ en diverse Foodtrucks, waar voor iedereen iets lekkers te vinden was.

 

Het verschil tussen dag en avond was duidelijk merkbaar, waarbij de sportieve outfits van overdag plaatsmaakten voor Flower Power-kostuums. 

web-Ladage-event-172.jpg
"Op naar de volgende 50 jaar"

"Op naar de volgende 50 jaar", was het dankwoord van de directeur, met volledige instemming van het aanwezige personeel. Voor de feestelijke programmering koos men voor een mix van uitdagende, jonge en eigentijdse artiesten, waaronder vader Dries en zoon Dave Roelvink, die het publiek vermaakten met Nederlandstalige hits en moderne uitgaansmuziek. 

Tijdens de muzikale hoogtepunten stonden diverse personeelsleden klaar om confetti kanonnen af te vuren, terwijl de artiesten het personeel regelmatig verkoelden met een CO2-pistool. Het muzikale geweld vond plaats op een indrukwekkend podium, compleet met een luxe show, perfect geluidssysteem en een fraaie lichtshow, waardoor het feest een onvergetelijke ervaring werd voor iedereen. 

Krijg jij hier inspiratie van? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw evenement!

Vergelijkbare

Cases

TIMELESSEVENTS9.jpg

Maak indruk met jouw

Jubileum Event

vraag vandaag nog een offerte aan!

bottom of page