top of page
heutink-jubileum-vieren_edited.jpg
heutink logo

Jubileum

Heutink 100 jaar

OPDRACHTGEVER

Over Heutink

'Groeien doe je niet alleen'

Heutink is een totaalleverancier voor onderwijs, kinderopvang en zorg. Heutink heeft alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs, opvang en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting en ICT. 

Met een compleet verzorgd tweedaags jubileum hebben we het beste van Heutink gevierd. Plezier, ontspanning en waardering stonden centraal terwijl er werd teruggeblikt op het ontstaan, de successen vierden en vooruitkeken naar nieuwe ontwikkelingen. 

Jubileum plannen in hartje Rotterdam

Het doel was duidelijk: een veelzijdig programma creëren waarbij niemand zich een seconde hoefde te vervelen. En dat is ons gelukt! Een evenement met veel activiteiten in Rotterdam. Van een inspirerende HAKA workshop (een ceremoniële dans van de Māori uit Nieuw-Zeeland) om de dag te beginnen. Leuke sportieve activiteiten in Rotterdam. Tussendoor werd er genoten van een lunch met een adembenemend uitzicht vanaf de Euromast. 

Themafeest Organiseren

The Great Gatsby Thema

's Avonds werden we ondergedompeld in de sfeer van de Great Gatsby tijdens een diner op de SS-boot Rotterdam, gevolgd door een feestavond met een interactieve pubquiz en een spectaculaire band. We sloten de dag af met een overnachting op de SS Rotterdam en de volgende dag verkenden we de prachtige Maas tijdens een rondvaart verzorgd door Spido Rotterdam. 

TIMELESSEVENTS4.jpg

Maak indruk met jouw

Jubileum

vraag vandaag nog een offerte aan!

Vergelijkbare

Cases

bottom of page