top of page
ikeaevent.jpg
ikea logo event

IKEA Funfair

In de Broodfabriek

Tijdens de Ikea Fun Fair was er voor iedereen iets te beleven. De Broodfabriek in Rijswijk werd omgetoverd tot een energieke festivaltent met drie grote ruimtes. Het evenement was volledig in Kermis thema. Voor de feestavond konden gasten genieten van heerlijk eten van diverse food trucks die wij hadden gestationeerd buiten de zaal. Personeel kon lekker onbeperkt eten en gezellig bijkletsen.

Funfair

Entertainment

Het IKEA Funfair evenement galmde vol kermis sferen door alle blije decoratiestukken. Er waren activiteiten genoeg, zoals je zou verwachten bij een Funfair. 

Op het evenement was er volop entertainment, van meezingen met de knallers van de coverband tot polonaise lopen op de muziek van de DJ. Wie liever ongegeneerd danste, kon terecht bij de Silent Disco. En voor degenen die hun zangtalent wilden tonen, was er een karaokecorner beschikbaar.

Funfair

Dansvloer

De festivaltent barstte van kleur en activiteiten, met een mainstage waar de coverband en DJ voor een geweldige sfeer zorgden. Gasten konden zich laten omtoveren met face painting, hun herinneringen vastleggen in de fotobooth en de dansvloer oplichten op de LED dansvloer. Het was een geslaagd en kleurrijk evenement waar iedereen met volle teugen van genoot! 

Vergelijkbare

Cases

TIMELESSEVENTS4.jpg

Maak indruk met jouw

Personeelsfeest

vraag vandaag nog een offerte aan!

bottom of page