top of page
bedrijfsfeest.jpg
wsa logo

Zomerevenement

WSAudiology
Summer Festival

Summer Festival

Zomerevenement

Een onvergetelijk personeelsfeest in festivalsferen werd georganiseerd voor WS Audiology Benelux, met als doel het personeel te bedanken voor hun inzet en hen een dag vol plezier en gezelligheid te bezorgen. Na twee jaar zonder fysieke evenementen was dit een langverwachte gelegenheid waar iedereen enthousiast naar uitkeek en nog lang over kon napraten. 

Thema 

Boho Event

Het feest vond plaats op een prachtige locatie aan het water, waar live cooking op authentieke kolen BBQ's zorgde voor heerlijke gerechten. Het ontwerp van de festival flyer en plattegrond, zowel online als offline, zorgde voor een perfecte festivalbeleving. Festivaldecoraties gaven de locatie een feestelijke uitstraling, terwijl de zomerse

cocktail- en gin-tonicbar voor verfrissing zorgden. 

Er was ook ruimte voor wat mysterie en plezier, met een waarzegster die gasten vermaakte en intrigeerde. De audiovisuele productie zorgde voor een spectaculaire setting, met een live band vergezeld door een dj, saxofonist, percussionist en zangeres die de sfeer perfect aanvoelden. Gasten konden herinneringen vastleggen in de fotobooth en zich voorbereiden op de dag erna met een anti-kater kit, waardoor het feest compleet werd. 

cocktail bereiden achter de bar

Vergelijkbare

Cases

Benieuwd naar ons werk? Lees over onze bedrijfsfestivals!

bottom of page