• BEDRIJFSEVENEMENT

Impact maken
De binding van klanten en relaties kan middels een bedrijfsevenement met impact sterker gemaakt worden. Of het nu gaat om het vieren van een succes of een kijkje in de keuken van het bedrijf. Een bedrijfsevenement moet van A tot Z kloppen en door onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner om jullie evenement te laten slagen. Het contact met ons begint altijd met een persoonlijk gesprek. Hierin smeden we aan de hand van jullie wensen en budget de eerste ideeën. Zodra het concept staat regelen wij alles wat erbij komt kijken. Jullie hoeven alleen nog maar uit te kijken naar het evenement.

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor ons portfolio
emblem

Ons netwerk
Het organiseren van een bedrijfsevenement kan veel energie kosten en veel tijd in beslag nemen. Door ons als ervaren partner in te schakelen kun je een hoop tijd besparen en ons het gewicht van jullie evenement laten dragen. In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd vol ervaren en betrouwbare partners die wij in kunnen schakelen om jullie evenement tot een succes te maken. Wij staan erom bekend altijd onze afspraken na te komen en daarmee zorgen wij ervoor dat we samen het doel bereiken wat jullie voor ogen hebben voor het evenement, namelijk een goede indruk achterlaten bij de deelnemers.

Een bedrijfsevenement naar wens? Klik hier voor een offerte

Wist je dat een bedrijfsevenement fiscaal interessant kan zijn?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van sommige evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan heel interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.